Nacházíte se zde
Domů > 2016 > Měsíc veganem > Začínáme večeří!

Začínáme večeří!

image

Ahoj, jmenuju se Katka.

Ke zkoušce, zda projdu veganstvím mě přivedlo video o výrobě mléka. A má spirituální víra. Daleko od domova v zemi cheesecaků jsem se rozhodla hecnout a změnit to, co ve mě přirozeně dozrálo. Jdu do toho!

PRVNÍ VEČEŘE!

aneb začínáme večeří!

Poslední týden se snažím stravovat jen vegansky. Ale vždy mi do toho přijde nějaká nabídka neveganské večeře ze strany mé hostitelské maminky v Anglii. Dnes při další pokynu, že mi byla schována večeře jsem konečně odmítla. Dále to odkládat nehodlám. Řekla jsem si.Bohužel..Můj žalostný pohled na vegetariánskou polévku s mlékem vypadal divně. Ale svůj první miniboj jsem vyhrála.

Řekla jsem NE.

Dnešní večeře: tmavý celozrnný chléb, avokádová pomazánka ochucená špetkou(limetky,solí, kari či kurkumy, chilli) rajče,listový baby špenát. Zapečeno.

Výborným startem a tipem pro vegany začátečníky jsou pomazánky.Pomáhají rozšířit fantazii a je jich mnoho.

1 0
Kateřina
23, vegetariánka. Momentálně žijící v Londýně. Blázen, vášnivě milující člověk všeho sladkého a jógy. "EKO výzva jako výborný start. Začít s něčím, co ve mě přirozeně dozrálo. Ráda bych u změny setrvala. Chci pomoci přírodě a sobě. Uvidíme 😊 Měsíc VEGANSKÁ strava. Vegeteriánství versus veganství!

Komentářů: 3

  1. Super, vdaka za tip :). S avokadom si vymienam v obchode pohlady uz dlhsie, ale este nikdy som si ho nekupila. Vyskusam.

    1. Ahoj,

      určitě vyzkoušej. Pomázanka je podle mě nejlepší. Nebo si ho jen tak nakrájet na plátky a dát třeba s něčím jiným. Do salátů…jako přílohu: k tofu, k sojovému masu..Klidně i samotné, stačí jen posolit.

      Je to výborná věc !

Top