Nacházíte se zde
Domů > 2015 > Jak na Tavenýr?

Jak na Tavenýr?

Sice už výzva brzo skončí, já se ale nevzdávám a dál zkouším nové recepty a nové chutě… možná spíše nechutě… Docela dlouho jsem se těšila, že si připravím Tavenýr. Pro ty, kdo neví jako dříve já, je to rostlinný sýr vyrobený ze sóji a dalších přírodních složek. Chtěla jsem si ho udělat na styl „smažák“, ale v troubě, bez oleje a samozřejmě obalený v hrašce. Co jsem ale z trouby vytáhla, nebo spíš vyškrábla, se mému vysněnému smažáku ani trochu nepodobalo. Můžete se sami podívat, jak dopadl můj výtvor:eko výzva smažák vegana taky… chutnalo to asi tak, jak to vypadá 🙂 Takže bych se chtěla vlastně tímto zeptat, jak děláte Tavenýr natural vy a jestli ho ještě nějak upravujete před smažením či pečením 🙂

0 0
Feny
"Svoji výzvu jsem si zvolila z lásky ke zviřatům. Přestože jsem tematiku nehumánně testované kosmetiky neustále tak nějak míjela, díky EKOvýzvě bych se v tomto problému ráda orientovala. Svá zjištění pak předám i ostatním, ať už o to stojí, nebo ne..."

Komentářů: 3

  1. 😀 😀 😀 Omg, cuteness overload.

     

    Nikdy jsem v hrašce neobaloval (stačí mi mouka, voda, strouhanka) a nikdy jsem Tavenýr ještě nezkoušel, ale až ho někde potkám, koupím, vyzkouším a taky to zkusím!

  2. Skus radsej vyprazany udeny tofu syr. Mne ho robila raz buduca svokra a bol super. Aj ked nemam velmi rada tofu, ked je z neho velky kus a nie je nakrajane na drobno 🙂 Ona,ako skusena kucharka (aj ked nie vegetarianska), to spravila ozaj dobre, jej recept nepoznam, ale nasla som nieco taketo : http://varecha.pravda.sk/recepty/vyprazane-tofu-s-kroketkami/48058-recept.html. Odporucam, este pred vyprazanim najst si daku marinadu na tofu a v dacom marinovat 🙂

  3. Medarde vyzkoušej a já mám plán ,příště obalím v hrašce a ještě i ve strouhance… třeba z toho pak nic nevyteče … 🙂
    Děkujuuu Dagmar ,vyzkouším i z tofu 🙂

Top